Info vedr. afhentning

KLUBTØJ

Vi bestiller klubtøj hjem 2 gange årligt.

• Tidligt forår : der bestilles tøj til sommersæsonen
  • Tidligt efterår: der bestilles tøj til vintersæsonen

Bestillingen foregår via Trimtex’ hjemmeside, hvor vores klubtøj kan udvælges og betales. Leveringstiden er 4-6 uger. Betaling sker ved bestilling.

De enkelte bestillinger vil blive sendt til medlemmerne. Prisen for forsendelse er 69kr. Medlemmer er velkomne til at slå deres bestillinger sammen og dermed deles om fragten.

Størrelsesguide kan ses her : http://trimtex.dk/da/storrelsesguider/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Vores startsæt er ikke et sæt der kan købes direkte hos Trimtex, til klubprisen. Derfor skal du som nyt medlem, bestille elite shorts og elite trøje, hvorefter du konktakter vores kasserer for at få godtgjort differencen i prisen. Vores kasserer kan kontaktes på her.

Klubben har et begrænset tøjlager. Du kan se det nuværende lager af tøj her i shoppen.

Betaling af tøj skal ske på vores konto nummer: 9245 4560460347. Der kan også betales via MobilePay på nummer 88621.

Afhentning og fremvisning er der ingen faste tider til. Der skal aftales tid med den tøjansvarlige, der kan kontaktes her.

Vi takker vore sponsorer

Vodskov Motions Cykel Club