Klubtøj

Vi bestiller klubtøj hjem 2 gange årligt.

 

  • Februar : der bestilles tøj til sommersæsonen
  • Juli : der bestilles tøj til vintersæsonen

Bestillingen foregår via Trimtex’ hjemmeside, hvor vores klubtøj kan udvælges og betales. Leveringstiden er 4-6 uger. Betaling sker ved bestilling.

De enkelte bestillinger vil blive sendt til medlemmerne. Prisen for forsendelse er 69kr. Medlemmer er velkomne til at slå deres bestillinger sammen og dermed deles om fragten.

 

Størrelsesguide kan ses her : http://trimtex.dk/da/storrelsesguider/customer-service-b2c-Sizeguide.html

 

Vores startsæt er ikke et sæt der kan købes direkte hos Trimtex, til klubprisen. Derfor skal du som nyt medlem, bestille elite shorts og elite trøje, hvorefter du konktakter vores kasserer for at få godtgjort differencen i prisen. Vores kasserer kan kontaktes på kasserer@vodskovmotionscykelclub.dk

 

Fremgangsmåde :

Trimtex åbner for bestilling, hvor vi vil rundsende teamkoden pr. email. Det betyder også, at jeres email skal være registreret korrekt i vores system. Hvis i ikke har modtaget nyhedsbrevene, så vil i heller ikke modtage teamkoden. Kontakt jacob.l.mose@gmail.com hvis du er i tvivl ! Shoppen er åben i 14 dage, hvorefter der først åbnes for bestilling igen midt på sommeren, hvor vintertøjet kan bestilles.
Når webshoppen klar til jer, så skal I gå til denne side:
Når man som jer ikke har en profil fra før, så skal man oprette en profil først. Det gøres øverst til højre på siden, ved at klikke på “Login eller registrer dig”. Når I har oprettet jeres konto, så klikker I på ”Min Konto” øverst og derefter på ”Mit Trimtex” i menuen til venstre. Så kommer der et felt hvor der står: “Teamkode til ind logning”
Der skal I skrive jeres teamkode som jeg sender jer når shoppen er klar og så tilføjer I denne. Når den er tilføjet, så kan I klikke på ”Besøg teamshoppen” og derefter vil I kunne handle jeres klubtøj.

 

Klubben har et begrænset tøjlager. Du kan se det nuværende lager af tøj i dette ark : Tøj på lager.

 

Afhentning og fremvisning er der ingen faste tider til. Der skal aftales tid med Jacob Lønsmann Mose på klubtoej@vodskovmotionscykelclub.dk

 

Betaling af tøj skal ske på vores konto nummer: 9245 4560460347. Der kan også betales via MobilePay på nummer 88621