GRAVEL CYKLING

Gravel er det "nye sort" indenfor cykling og kombinerer de lange ture fra racer, med oplevelsen af natur og grusveje fra MTB. Gravel kan køres på specielle gravelcykler, der er en hybrid mellem racer og hardtail MTB.

Det er dog ikke en betingelse for at deltage på gravelholdet, at du har en gravelcykel. Du kan fint køre med på en lettere MTB.

Synes du at lange ture i naturen lyder som noget for dig? Så skal du melde dig til gravelholdet i VMCC. Hvis du allerede er medlem, er det naturligvis gratis.

Træningstider og -indhold

Gravel træner søndag kl. 9.30.

Træningen bygges op omkring turkørsel og turkørsel med fokus på teknik og hver fjerde søndag vil træningen foregå sammen med andre klubber, med start et andet sted en Vodskov. Udover træningstider er løb, turer og specielle events også at finde på kalenderen.

Med mindre andet er nævnt i kalenderen, kører vi ud fra Klubhuset v/stadion, Vodskovvej 15, 9310 Vodskov

Instruktører

Alle vores instruktører er uddannet efter DGI's principper og kan undervise på alle niveauer.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af instruktørerne, som du kan finde under Trænere / Instruktører.

Vi takker vore sponsorer

Vodskov Motions Cykel Club