Willingen 2019

Så er der en ekstra julegave fra Harzen udvalget og klubben til alle medlemmer!
Vi har besluttet os for, at turen til Harzen, skiftes ud med en tur til Willingen i 2019. Dette sker, fordi der er flere der har meldt ud, at de gerne vil prøve noget nyt. Willingen er nyt for de fleste, men stadig ca den samme distance som Harzen.
Turen er planlagt til 11-15 september 2019.
Willingen tilbyder masser af gode spor, bikeparks og rigeligt med asfalt indeholdende godt med højdemeter til racerne, så der er bestemt mulighed for en god oplevelse for alle.
Er man til turkørsel på MTB, så er der utroligt mange spor, direkte i området. Kvaliteten af dem kan vi selvfølgelig ikke vide noget om, så vi er også igang med at undersøge, om vores leverandør af spor til turen i år, også kan levere noget til turen til Willingen. Der er ture på 30km og nogle over 100km. Fra 300hm til 3200hm. Det er kun et spørgsmål om, hvor ondt det skal gøre.
Er man til bikeparks, så er der mulighed for det direkte i Willingen. Der er også mulighed for at tage til Winterberg, som ligger 35km væk
For racerne, så kan vi sige at Jesper Sort er på opgaven. Han har allerede fundet en masse højdemeter, så det vil også blive sjovt !
Vi har reserveret 36 pladser på H+ Hotel Willingen, som byder på både morgen- og aftensmad til os alle.
Kørsel vil være efter samme opskrift, som alle de andre gange.
Prisen stiger lidt, men man får også en smule mere med i pakken, i forhold til Schierke. Prisen i år inkluderer morgenmad og aftensmad alle dage, overnatning i 4 personers lejligheder og kørsel.
Prisen for turen i 2019 ender på 2200,- og vi vil gerne have jer til at beslutte jer allerede i slutningen af januar, om i vil med. Vi har reserveret 36 pladser, og det er først til mølle.
Man har reserveret en plads, når der er indbetalt 1100,- på klubkontoen, senest d. 8/2-2019. De sidste 1100,- skal indbetales senest 3/6-2019.