Harzen 2018

Harzen og

kalder!

Fra onsdag d. 12. september til søndag d. 16. september 2018.

Så skal vi igen af sted til skønne Harzen med VMCC.

Oplev natur og bjerge, kun 4 timer fra den danske grænse. Turen henvender sig både til MTB og Racer og er tiltænkt alle niveauer. Harzen er et mekka for cyklister med sine mange højdemeter, flotte natur og timevis af fede singletrack.

Vi har valgt at booke 13 lejligheder på Feriepark Brockenblick i Schierke i år. (http://brockenblick-ferienpark.de

Pris: 1600.- kr.

• I prisen er inkluderet:
  • 4 overnatninger
  • Aftensmad torsdag – lørdag på hotellet.
  • Transport i private biler.

Prisen inkluderer IKKE morgenmad og frokost, (samt drikkevarer) Det må hver enkelte lejlighed/person selv sørge for. Der er indkøbsmuligheder i Schierke, men bemærk at vi ankommer sent onsdag aften til Brockenblick.

Man skal være 18 for at deltage i turen.

Vi vil i år satse lidt mere på, at vi alle kan mødes på hotellet efter dagens cykeltur, til hygge og social samvær med klubkammeraterne og for at evaluerer dagen, inden vi skal spise. Håber I vil støtte op om det.

Vi kører fra Vodskov efter arbejde onsdag. Vi ankommer således hen på aftenen i Harzen, klar til at cykle allerede torsdag morgen. Der tjekkes ud søndag senest kl. 10 fra hotellet.

Der vil i år ikke blive arrangeret ture rundt i Harzen med lokale guider. Vi vil forsøge at finde andre løsninger.

Der er plads til 52 personer, fordelt i 13 lejligheder.

For at udgifterne til transport holdes nede, skal der være 4 personer i hver bil. Vælger man at køre selv eller køre færre i bilen, ydes der INGEN tilskud til transport.

Tilmelding:  (Først til mølle)

Ved at overføre depositum 800.- kr. til konto nr.: 9245-4560460347 senest 1. juni 2018, med tekst ”Harzen og navn”

Overførsel af resterende (800,- kr.) senest d. 1. august 2018 til samme konto + navn.

Mht. kørsel og indkvartering så vil vi gerne, at I sender en mail til: kontakt@vodskovmotionscykelclub.dk . Hvis I har mulighed for at lægge bil til så husk at oplyse hvor mange cykler I kan have med på bilen.

Vi vil tilstræbe at få kabalen til at gå op mht. kørsel og indkvartering og vil så vidt det kan lade sig gøre, efterkomme jeres eventuelle ønsker.

Vi ses på sporet i Harzen.

VMCC