Racer langtur

Langtur med VMCC

Så er der lidt på tegnebrædtet, for den lange tur på raceren med VMCC. Turen kræver, at man tager en fridag om fredagen. Alternativt, skal turen placeres omkring pinsen, hvor en del vil have fri om fredagen.

Hvor lang er turen så ? Nu er der ikke lagt noget fast endnu, men afgang fredag morgen, 2 overnatninger og 3 gode etaper, inden vi er hjemme igen.

Ruten er lige nu 414km og 2800hm kan lyde som om den. Det vil selvfølgeligt kunne mærkes I benene, men det hjælper , når man kommer I mål, at man mødes over en øl eller flere, spiser aftensmad sammen. Overnatningerne foregår på danhostel I Horsens og Silkeborg.

For at turen kan lade sig gøre, skal der findes to hjælpere. Disse to hjælpere, skal køre til henholdsvis Horsens og Silkeborg med rent tøj, og tage det beskidte tøj med hjem.

Hvis det lyder interessant, så meld dig ind på denne doodle : http://doodle.com/poll/gnbmkbkb6i94xrs9

Tilmeldingen er ikke bindende endnu ! Det er for at finde ud af om der er stemning for en lang tur. Datoer, ruter og lignende kan stadig rettes til, hvis du har et bestemt stykke vej der skal være med, eller mener ruten er for lang.

Etape 1

 

Etape 2

 

Etape 3

 

Hvis du har spørgsmål til turen, forslag til andre ruter eller lignende, så kontakt Jakob Friis på jf@jakobf.dk