DGI vintercup 4. afdeling

Kære VMCC medlemmer

Vi nærmer os det MTB løb vi skal afholde i Hammer Bakker.

https://www.dgi.dk/mountainbike/arrangementer/201701314029

Vi skal selvfølgelig bruge lidt hjælp for at kunne stable dette løb på benene og derfor vil klubben gerne at i melder sig til hjælp en af dagene.

Lørdag den 4/2 skal der bruges nogle til at sætte telt op og gøre klar på pladsen og der skal bruges folk til at mærke ruten op. Dette gøres på 2 forskellige tidspunkter, hvor undertegnet står for opsætning af pladsen og Claus Petersen står for rute opmærkning.

Søndag den 5/2 er selve løbsdagen, der skal vi bruge folk til rutevagter, P-vagter, sekretariatsfolk og hjælper på pladsen (kage og kaffe teltet).

Søndag mødes vi tidligt kl. 8.00 til kaffe og rundstykker på Savværkspladsen ved Vandværks bakken, hvor i vil blive briefet og få udleveret veste.

Derud over skal der bages kager til deltagerne og der kan vi godt bruge nogle af de dygtige kage bagere vi har i klubben. I vil selvfølgelig blive afregnet for kagerne da i ikke skal have udgifter med det.

Venligst kryds af på nedenstående Doodle link.

http://doodle.com/poll/6egn3wpehys7cyzz

Husk det er også en god måde at være sammen på anden måde i klubben og det er en god oplevelse at få tingene og løbet til at lykkes.