MTB enkeltstart

Som skrevet i nyhedsbrevet, så er der tidligere afholdt enkeltstart for racerne.

Det foregik som en del af den normale træning, men med tidstagning på den kørte rute.

Der var nogle der snakkede om, at det kunne være sjovt med et lignende arrangement for MTB gruppen.

Jeg vil gerne være tidstager på dagen, samt lave numre til deltagerne. Men jeg har behov for at vide, om der stadig er et ønske om et arrangement som dette, og hvem der kan være med til at planlægge det.

Jeg skal nok klare tidstagningen, men der er nogen der skal beslutte sig for en rute, dag og form for afvikling. Indtil videre er der ganske få der har meldt tilbage på nyhedsbrevet, men det kan jo være en fejl 🙂

Hvis man ønsker et enkeltstart arrangement for MTB, så giv lyd – så prøver vi i fællesskab at få det afviklet. Husk at man ikke udelukker sig selv fra at deltage, ved at melde sig. Det er udelukkende tidstageren som ikke kan cykle med.

Mvh

Jakob

Posted under MTB