MTB instruktør weekend

Et lille referat fra vores instruktør og 2 hjælper weekend.

Vi mødtes Lørdag kl 13 hvor vi lige fik en lille sluder inden vi kørte en tur på sporet. Efter turen var der kaffe og kage, hvor de fik nogle opgaver i grupper jeg havde lavet til dem, som de skulle forberede sig på inden vi skulle på teknik banen.
Den havde vi fra kl 17. Vi var 4 grupper der hver underviser de andre. Da gruppe 2 var godt i gang, havde vi et par styrt, først Dorte der klumsede lidt rundt, men ikke noget alvorligt. Så blev det Jakob Mose der tog en tur over cyklen, han slog hånden noget og blev dårlig, så han blev fragtet på skadestuen. Vi fik om aftenen besked om at hans underarm var brækket. Vi andre trænede videre. På returen til aftensmad skulle Dorte lige vise hvad hun gjorde galt på banen, så hun tog den lige forover, med hovedet direkte i asfalten. Så hun blev hentet og kørt på skadestuen til 6 sting i hagen.
Men der udover gik det godt for de 3 grupper der nåede at undervise os andre 😉 Og vi var så lid færre til spisning, så der sparede vi penge (Jesper).
Efter maden holdt vi et marathon møde, hvor vi kom vidt omkring, med mange forslag og ideer til træningen osv.. Mens vi har gode ideer og intentioner, mangler vi bare resurser til dem. Så vi forsøger at fortsætte ad samme sti som nu.

Søndag formiddag kørte vi op på teknikbanen igen, og sidste gruppe fik mulighed at undervise de andre.
Efter frokost, tog de fleste hjem, og nogle stykker blev og kørte en tur på sporet.

En super god weekend, med godt vejr og selskab, trods de skader der kom.