Om VMCC

Om VMCC
Nyt fra bestyrelsen

Kontingent

Årligt kontingent er for MTB- og Racerafdelingen kr. 350,00 og for Alm.cykler kr. 250,00.

For nye medlemmer ser klubben gerne, at de ved indmeldelse samtidig bestiller et sæt klubtøj “kortærmet trøje & korte bibshorts”, se under klubtøj bestilling.

Kontingentet skal indbetales på nedenstående konto senest 1 April hvert år.

Bank: Spar Nord

Konto nummer: 9245 4560460347

MobilePay: 88621

Husk at tilføje navn på indbetaler, og hvad der betales for. Dette gælder også for betalinger med MobilePay.

Eks. (Kontingent + navn)

Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i et par træninger, inden man melder sig ind i klubben.

Om Vodskov Motions Cykel Club

12898207_1581072242220665_6797871233504943926_o

Velkommen til Vodskov Motions Cykel Club

Klubben blev startet i 1999 af en gruppe aktive motionscyklister. Klubben har i dag over 200 medlemmer af begge køn fordelt på alle afdelingerne.
Vi kan tilbyde dig et fælleskab omkring cykling på flere plan, hvor der både er hyggelige arragementer, samvær og udfordrende træning samt udlandsrejser.

Formålet med klubben er at fremme motionscykling i området, for på den måde at virke som samlingspunkt for cykelinteresserede.
Der findes 4 afdelinger i klubben,  henholdsvis motionister på almindelige cykler, racercykler, mountainbike og børne-/ungdomsafd. mountainbike.

I sommersæsonen trænes i racer afd. og alm. cykler 2 gange ugentlig, søndage og onsdage. For racernes vedkommende køres der i grupper alt efter hurtighed og distancer.

Der trænes i hele sæsonen voksen MTB 2 gange ugentlig, søndage og tirsdage i Hammer Bakker samt andre MTB ruter i nærområdet. Ca. en gang om måneden er der “ud af huset træning” hvor man tager til et andet område f.eks. Rold, Slette Strand eller anden MTB rute.
Derudover vil der være mulighed for at deltage i løb, sammen med andre kubmedlemmer rundt i landet.

Vores børne-/ungdomsafdeling træner 1 gange ugentlig, tirsdag eftermiddag.

Klubbens mål er at arrangere  en årlig tur til udlandet for medlemmerne. I september 2015 var der eksempelvis  50 medlemmer fra alle afdelinger i Harzen.

Alt dette tilbydes for kun 350,00 kroner om året med fri træning i alle afdelinger af klubben samt deltagelse i de forskellige arrangementer. Dog betaler Alm. cykler 250,00 kroner i årligt kontingent.

Træningstider og arrangementer kan ses her på hjemmesiden under fanen kalender, henholdsvis Racer, MTB og Alm. cykel

Man er selvfølgelig velkommen til, at deltage i træningen for at prøve om klubben er noget for en, inden man melder sig ind i VMCC.

Bestyrelse

charlottemskov@gmail.com

Mob. 26786477

Nyt fra bestyrelsen

Her findes Vodskov Motions Cykel Clubs vedtægter.

VMCC VEDTÆGTER

Her er en præsentation af vores sponsorer og samarbejdspartnere.

sponsor-fusion

sponsor-brugsen