Fordele

Rabatter og sponsoraftaler

Vodskovmotionscykelclub har indgået en række aftaler med lokale virksomheder, som gavner både klubben og medlemmerne. Læs mere om de individuelle aftaler nedenfor.

Spar Nord : Hold et møde i Spar Nord Vodskov om dit kundeforhold. Tjen 500 kr. til klubkassen. Et skifte er ikke påkrævet, men man have overvejet et bankskifte til Spar Nord

Mæglerhuset : støtter vores klub med 500 kr, når en person bestiller en gratis salgsvurdering af sin bolig.

Wizard Wheel : Der ydes rabat på hjul, efter aftale med Svend fra Wizard Wheel. Rabatterne der ydes, kan ses i dette dokument. Rabatterne forudsætter medlemsskab af klubben.

Jakobf.dk : Som medlem af VMCC kan du få fotograferet alt. Lige fra din butik til dit bryllup. Du får en rigtig god pris på fotograferingen og 10% af prisen gives til klubben. Kontakt Jakob på jf@jakobf.dk. Rabatterne forudsætter medlemsskab af klubben.

Atnu.dk : Vi har en rabataftale med atnu omkring deres produkter. Vi opnår flotte rabatter, ved at benytte deres app. Det valideres at man er medlem ved køb. Rabatterne kan ses her : Medlemsflyer – Vodskov Motionscykelclub

Vendelbocykler.dk : Vi har en aftale omkring specialpris på et bikefit, for vores medlemmer. Du skal benytte en bestemt rabatkode, som oplyses ved henvendelse på kontakt@vodskovmotionscykelclub.dk. Rabatten forudsætter medlemsskab af klubben.

Din massør Aalborg : Som medlem af VMCC, kan du få massage hos Din massør Aalborg til gode priser. 30min til 200 og 60min til 350 (normalpriser 275 og 450). For at opnå rabatten skal du være medlem af VMCC, hvilket bliver checket ved aftaler.

PositivLivsstil.dk : Kennet yder 20% rabat til medlemmer i VMCC, på kostvejledning, livsstilsændring, sportsernæring og vægttab i PositivLivsstil.dk