Almindelig cykel

Club alm. cykler
Kontakt

Træningstider

Alm. cykler træner på følgende tidspunkter
Onsdag – kl. 17.00
Søndag – kl. 10.00

Man kan også finde træningstider for Alm. cykler under fanen Kalender (Alm. cykler).

Udover træningstider er løb, turer og specielle events også at finde på kalenderen

Vi kører fra Klubhuset v/stadion, Vodskovvej 15,  9310 Vodskov

Club alm. cykler

Afdelingen for alm. cykler blev oprettet i 2008 og tæller idag ca. 25 medlemmer, der mødes hver onsdag og søndag for at cykle og have godt samvær.

Man kan deltage på almindelige cykler, og ruterne er typisk 10-35 km, der lægges stor vægt på, at alle uanset alder kan være med, og man kommer samlet hjem til klubhuset.

Efter turen mødes man i klubhuset til kaffe, øl eller sodavand og får en hyggelig snak om, hvordan turen er gået og mange andre ting.

Det er en grundlæggende tanke, at cykelmotion skal være sjovt, og at man skal have nogle hyggelige stunder.

Kontakt

Har du spørgsmål og gerne vil vide mere vedr. VMCC’s afdeling for alm. cykler, er du velkommen til at kontakte en af nedenstående.

Ove Andersen

2013-03-12 19.05.37