Hyggecykling Vodskov

Club alm. cykler
Kontakt

Træningstider

HYGGECYKLING Alm. cykler træner på følgende tidspunkter
Onsdag – kl. 17.00
Søndag – kl. 10.00

Man kan også finde træningstider for Alm. cykler under fanen Kalender (Alm. cykler).

Udover træningstider er løb, turer og specielle events også at finde på kalenderen

Vi kører fra Klubhuset v/stadion, Vodskovvej 15,  9310 Vodskov

Club alimindelige cykler = HYGGECYKLING VODSKOV

Afdelingen for alm. cykler blev oprettet i 2008 og tæller idag ca. 25 medlemmer, der mødes hver onsdag og søndag for at cykle og have godt samvær.

Man kan deltage på almindelige cykler, og ruterne er typisk 10-35 km, der lægges stor vægt på, at alle uanset alder kan være med, og man kommer samlet hjem til klubhuset.

HYGECYKLING VODSKOV

Hidtil har almindelige cykler været en del af Vodskov Motions Cykel Club, man fra i år er der stiftet et nyt initiativ med særlig fokus.

Det er en grundlæggende tanke, at cykelmotion skal være sjovt, og at man skal have nogle hyggelige stunder.

Formålet med Hyggecykling Vodskov er at få seniorer ud at cykle også gerne på elcykler. Her får medlemmerne ny energi gennem skånsom motion og et stort socialt og hyggeligt samvær.

Gruppen ledes kollektivt af alle medlemmer. Holdleder er Ove Andersen 98294321. Gruppen er medlem af Vodskov Motions Cykel Club, men får egen hjemmeside og facebook side. Mail adresse er kontakt@hyggecyklingvodskov.dk.

Du kan også tilmelde dig på facebook gruppen Hyggecyklingvodskov.

Gruppen samles 2 gange ugentlig onsdag og søndag med start og slut ved Vodskov Stadion. Der køres i ruter omkring Vodskov-Nørresundby i varierende længder og tempoet er altid tilpasset, så alle kan være med. Turen slutter altid med lidt social hygge og en vand eller øl, der er indeholdt i kontingentet.

Alle tager glade hjem og glæder sig til næste samling.

Du kan komme og tage med på et par prøveture inden du beslutter dig til at blive fast medlem af gruppen.

Der er ikke krav om specielt klubtøj, men brug af cykelhjelm er et krav.

Gruppen Hyggecykling arrangerer hvert år en grill aften for hele VMCC medlemmer.

Hvorfor cykle?

Det øger det fysiske aktivitetsniveau – og dermed sundheden – hvilket øger velværen hos den enkelte cyklist. Uanset om det er lange eller kortere ture, er cykling en sund motionsform. Specielt giver det at være sammen med andre en helt anderledes og dejlig følelse.

Fysisk aktivitet og dermed også cykling forbedrer kroppens evne til at transportere ilt rundt i kroppen samt musklernes evne til at forbrænde fødevarerne. Man forbedrer altså både sin kondition og musklernes evne til at optage og bruge næringsstofferne. I praksis vil det betyde at hjertet arbejder bedre, blodforsyningen forbedres og musklerne får bedre arbejdsvilkår.

Alder sætter ingen begrænsninger, hvilke vort ældste medlem på 80 år er et godt eksempel på.

Det sociale miljø er vigtigt.

I hyggemotionisterne har stor glæde af alle de sociale relationer det giver at være medlem af en gruppe med samme interesser.

Det koster kun kr. 250 om året for at være med.

Kontakt

Har du spørgsmål og gerne vil vide mere vedr. VMCC’s afdeling for alm. cykler Hyggecykling Vodskov, er du velkommen til at kontakte en af nedenstående.

Ove Andersen

kontakt@hyggecyklingvodskov.dk