Tøjbestillinger

Vores teamshop er nu klar. Webshoppen lukker 11/2 med forventet levering i uge 12.

Husk, at der skal bestilles minimum 5 stk af hver emne (dog gerne forskellige størrelser), før bestillingen gennemføres. Man må gerne slå sig sammen for at spare porto.

Her er lidt information om fremgangsmåden, som vi håber at I videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

1. Klik på dette link for at komme til webshoppen: http://trimtex.dk/da/mit-trimtex/vodskov-motions-cykel-club/

2. Inden du kan bestille er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.

3. Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Opret en konto” hvis det er første gang du bestiller fra os.

4. Klik på «Min Konto» øverst til højre og derefter på «Mit Trimtex» i menuen til venstre.

5. Udfyld feltet «Teamkode til ind logning» med jeres teamkode som er «» og klik på tilføj.

6. Derefter kan I klikke på «Besøg teamshoppen» og så kan I begynde at handle.

7. Når I har valgt de ønskede produkter, så klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.

8. Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.