Racermøde 28/9

Der blev afholdt et sæsonafslutningsmøde for racerne, onsdag d 28/9. Vi ville gerne holde et møde for racerne, mens den seneste sæsons oplevelser stadig er frisk i hukommelsen.

Der kom mange gode forslag til hvad vi skal have fokus på i næste sæson, samt forslag til nye tiltag for racerafdelingen.

– Forslag om en månedlig teknikdag (balance og lignende).

– Øve meget mere på gruppekørsel og skifte i gruppekørsel.

– Gruppedeling på dagen. Vi skal have en klar definition af, hvordan der holdopdeles på dagen.

– C holdet bør prioriteres højt. Det er indgangen for flere potentielle medlemmer i racegruppen

– Intervaldag fredag. Ikke nødvendigvis med instruktør. Det kan være bakkekørsel, interval i form af spurter eller lignende. Korte ruter og eventuelt omgangskørsel på samme bakke

– Onsdag kan være virke kort. Måske man skal starte en halv time før hele sæsonen, for at køre en længere onsdagstur.

– vinterspinning som prøveklub I november. Vi vender det med Vestbjerg Fitness, om det er en mulighed.

– 2km opvarming.

– Tydeligere kaptajn overfor nye medlemmer. Tag imod dem og følge op på deres oplevelse

– ud af huset ture for racerne om sødagen. Tur rundt om mariager fjord, rundt om rold, frederikshavnertur og lignende

– Ruter skal gentænkes. De skal være mulige at administrere for alle. Forslag kommer fra Jakob & Jesper

– fællesture, hærvejsløbet, forårsdag I helvede

Punkterne ovenfor vil blive taget med til vores opstartsmøde. Så følger vi op på stemningen og beslutter os for, hvilke indsatspunkter vi vælger.