Harzen kalder !

Harzen og

hotel

kalder!

Fra onsdag d. 14. september til søndag d. 18. september 2016.

Så skal vi igen af sted til skønne Harzen med VMCC.

Oplev natur og bjerge, kun 4 timer fra den danske grænse. Turen henvender sig både til MTB og Racer og er tiltænkt alle niveauer. Harzen er et mekka for cyklister med sine mange højdemeter, flotte natur og timevis af fede singletrack.

Vi har valgt at booke 13 lejligheder på Feriepark Brockenblick i Schierke, igen i år. (http://brockenblick-ferienpark.de

Pris: 1600.- kr.

• I prisen er inkluderet:
  • 4 overnatninger (mod 3 sidste år)
  • Aftensmad torsdag – lørdag på hotellet. (Var ikke inkluderet sidste år)
  • Transport i private biler.

Prisen inkluderer IKKE morgenmad og frokost, (samt drikkevarer) Det må hver enkelte lejlighed/person selv sørge for. Der er indkøbsmuligheder i Schierke, men bemærk at vi ankommer sent onsdag aften til Brockenblick.

Vi vil i år satse lidt mere på, at vi alle kan mødes på hotellet efter dagens cykeltur, til hygge og social samvær med klubkammeraterne og for at evaluerer dagen, inden vi skal spise.

Håber I vil støtte op om det.

Vi kører fra Vodskov efter arbejde onsdag. Vi ankommer således hen på aftenen i Harzen, klar til at cykle allerede torsdag morgen. Der tjekkes ud søndag senest kl. 10 fra hotellet.

Der vil igen i år blive arrangeret ture rundt i Harzen med lokale guide, mod betaling. Prisen afhænger af hvor mange der er interesseret i det.

Der vil blive lavet en ” Doodle” hvor man kan tilmelde sig til denne tur.

Der er plads til 52 personer, fordelt i 13 lejligheder.

Man skal som udgangspunkt være 4 i hver bil, men vi ved, at der vil blive problemer med at transporterer 4 cykler.

Vi vil forsøge at løse det.

(Prisen er fastsat efter at vi ikke skal have for mange halvtomme biler af sted. Håber selvfølgelig at prisen kan holde – men en Harzen tur uden sin elskede cykel er jo ikke en rigtig god tur, så der kan ske ændringer i prisen, men det håber vi selvfølgelig ikke.

smile

Tilmelding:  (Først til mølle)

Ved at overføre depositum 800.- kr. til konto nr.: 9245-4560460347 med tekst

”Harzen og navn”

Overførsel af resterende (800,- kr.) senest d. 1. august 2016 til samme konto + navn.

Mht. kørsel og indkvartering så vil vi gerne, at I sender en mail til:  kontakt@vodskovmotionscykelclub.dk . Hvis I har mulighed for at lægge bil til så husk at oplyse hvor mange cykler I kan have med på bilen.

Vi vil tilstræbe at få kabalen til at gå op mht. kørsel og indkvartering og vil så vidt det kan lade sig gøre, efterkomme jeres eventuelle ønsker.

Vi ses på sporet i Harzen.

Venlig hilsen Aktivitetsudvalget: Søren, Michael Holm, Dorte, Jacob, Marianne K og Charlotte