Vorespuls.dk MTB cup 2015/16

Kære VMCC medlemmer
Vi nærmer os det MTB løb vi skal afholde i Hammer Bakker. Vi skal selvfølgelig bruge lidt hjælp for at kunne stable dette løb på benene og derfor vil klubben gerne at i melder sig til hjælp en af dagene.
Lørdag den 12/3 skal der bruges nogle til at sætte telt op og gøre klar på pladsen og der skal bruges folk til at mærke ruten op. Dette gøres på 2 forskellige tidspunkter, hvor undertegnet står for opsætning af pladsen og Claus står for rute opmærkning.
Søndag den 13/3 er selve løbsdagen, der skal vi bruge folk til rutevagter, P-vagter, sekretariatsfolk og hjælper på pladsen (kage og kaffe teltet).
Søndag mødes vi tidligt kl. 7.00 til kaffe og rundstykker nede i klubhuset, hvor i vil blive briefet og få udleveret veste.
Derud over skal der bages kager til deltagerne og der kan vi godt bruge nogle af de dygtige kage bagere vi har i klubben. I vil selvfølgelig blive afregnet for kagerne da i ikke skal have udgifter med det.
Venligst kryds af på nedenstående Doodle link.
Husk det er også en god måde at være sammen på anden måde i klubben og det er en god oplevelse at få tingene og løbet til at lykkes.
        mtb-vorespuls-lob-maria_tuxen_hedegaard