VMCC tøj prøvedag

Untitled-2CaptureCapturefront

Kære VMCC medlemmer

Vi er endelig nået i mål med vores nye teamtøj og tiden er kommet, hvor vi skal prøve og bestille.

LØRDAG D. 30/1 OG SØNDAG D. 31/1 KL. 12.00 – 15.00

Mødes vi nede i klubhuset (i den nye tilbygning)

Vi har opnået en del i sponsorat på vores nye klubtøj, de penge går ubeskåret til  jer medlemmer i form af rabat på dette førstegangs køb.
Dvs. at i får kr. 300,00 i rabat på denne første bestilling af teamtøj, uanset hvad type tøj i bestiller.

Vores nye leverandør Trimtex har rigtigt meget, at vælge imellem og det har været svært at begrænse sig, men vi er kommet frem til et fornuftigt sortiment i kan vælge udfra.
PRO serien er den absolutte topmodel, hvor tøjet sidder til og er super elastisk og åndbart.
ELITE RACE er den næste model i serien, vi har valgt kun at tage en prøve med, for i kan se kvalitet og finesser. Pasformen minder om PRO serien.
ELITE serien bliver vores basis serie og er en super lækker trøje og buks som tiltaler de fleste, der vil også være andre typer tøj i denne serie.
TEAM serien har vi vindvest og vindjakke samt børneshorts.
Som noget nyt får vi mulighed for at købe tilbehør som jakke, hoodie, hue osv. i vores team farver til efter løb og træning.
Derudover vil der være strømper i teamfarver, det kræver dog at vi bestiller min. 100 stk. hvilket ikke burde være et problem.
Til denne første gangs bestilling skal vi helst bestille min.10 stk. pr. type, hvis vi i nogle typer ikke opnår det vil i blive kontaktet om i ønsker at bestille noget andet eller det helt skal droppes.

Vi har vedhæftet prislisten og tilhørende udvalgs katalog, således i kan tænke over hvilket tøj i kunne tænke jer.
Derudover er alle typer vedhæftet i vores teamfarver, så i kan se hvordan det kommer til at se ud.

Der vil være tøjfolk nede i klubhuset både lørdag og søndag som i kan henvende jer til, hvis der er spørgsmål
vedr. tøjet.

Vi håber i er tilfredse med valg af tøj og design

Tøjudvalget.